Pedigree

Cornet Obolensky Clinton Corrado I
Urte I
Rabanna van Costersveld Heartbreaker
Holivea van Costersveld
Secret Love Wonderland Libero H Landgraf I
Oktave
Priscilla Grannus
Zarina

Info

Maestro van den Bisschop is hét voorbeeld van moderne springpaardenfokkerij: vader Cornet Obolensky is een zoon van de Olympische springhengst Clinton uit een moeder van de legendarische Heartbreaker en sprong zelf op Olympisch niveau onder Marco Kutscher. In de fokkerij behoort Cornet Obolensky tot ’s werelds beste en prijkt hij bovenaan de WBFSH-ranking voor springhengsten. Grootvader Libero H is een product van steunpilaar Landgraf I en won onder Jos Lansink de Wereldbekerfinale. Later bracht hij talloze Grand Prix-nakomelingen en goedgekeurde hengsten. Dan volgen Grannus en Zeus die allebei van ongekende waarde zijn geweest voor de sportpaardenfokkerij.

Niet de vaderlijn, maar juist de moederlijn maakt Maestro van den Bisschop zo’n uniek exemplaar. Moeder Secret Love Wonderland staat bekend als één van ’s werelds best verervende merries, met nakomelingen als Wereldbekerwinnares Estina en de BWP-gekeurde, toonaangevende hengst Dulf van den Bisschop.

Maestro van den Bisschop zelf imponeerde op de BWP Hengstenkeuring met zijn extra inzet, geweldige reflexen en atletische vermogen: allemaal typerende eigenschappen voor vrijwel al zijn familieleden. De verwachtingen rondom Maestro van den Bisschop als sportpaard en fokhengst zijn dan ook hooggespannen.

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?