Talitha

Talitha Vink

Hallo allemaal, mijn naam is Talitha Vink en ik ben geboren in 1996. In 2014 is mijn avontuur bij Stoeterij Black Horses begonnen, nadat ik geslaagd was voor mij Havo diploma wist ik niet wat ik voor opleiding wilde gaan doen, toen reed ik al wel een tijd paard en zo ben ik begonnen met het werken als stalruiter bij Stoeterij Black Horses. Toen ik begon reed ik ongeveer 7 paarden op een dag, spring en dressuur paarden, mijn hart lag toen al meer bij de dressuur, maar de springpaarden moeten ook dressuurmatig getraind worden, dus dat kon mooi gecombineerd worden. Kort nadat ik begonnen was kreeg ik helaas een ongelukje, daardoor ben ik een tijdje uit de running geweest. Toen ik terug kwam was een beetje bang geworden en dus lukte het mij helaas niet meer om al die paarden te rijden, gelukkig waren er nog genoeg andere klusjes op stal te doen.  

Na een tijdje werd er aan mij gevraagd of ik misschien wat dingen op kantoor wilde doen, zoals de paardenadministratie. Natuurlijk wilde ik dat! Na verloop van tijd kreeg ik er zo meer klusjes bij op kantoor. Zo kon ik mijn werk mooi afwisselen met kantoor, stalwerkzaamheden en het rijden. Nu heb ik sinds kort een hele andere baan, ik werk nog wel 1 dag hier op kantoor en ik rijd 2 paarden in mijn eigen tijd. 

Het mooiste/leukste aan het werken met paarden vind ik de band die je opbouwt met een paard, als je daarin investeert krijg je het soms dubbel terug, het is geweldig om te voelen dat je samen werkt en dat ze dan echt hun uiterste best voor je willen doen. Dat maakt het soms wel extra moeilijk als ze weg gaan, maar dan heb je de ervaring en herinneringen gelukkig nog!

Ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?