Sterre

Sterre Basstein

Mijn naam is Sterre Basstein (2001). Ik ben geboren in Best en heb daar gewoond tot mijn 19e

Toen ik 5 jaar was mocht ik gaan ponyrijden en kon ik niet wachten totdat ik mijn eigen pony zal krijgen. Dit was een B pony en daar heb ik mijn eerste wedstrijdjes mee gereden, het was een geweldige tijd. Later heb ik vooral veel springwedstrijden gereden, op paarden van mezelf en van werkgevers. Al jong wist ik dat ik later iets met paarden wilde gaan doen. Daarom ben ik na de middelbare school een BBL paard en sport opleiding gaan doen, dit was op het Citaverde College in Roermond. Tijdens mijn opleiding werkte ik 5 dagen per week op verschillende stallen. Daar heb ik veel van geleerd, zowel in de theorie als in de praktijk. Iedereen heeft toch ook weer z’n eigen werkwijze en ik kon van iedereen wat leren. 1 dag per week ging ik naar school voor de theorielessen. Na het behalen van mijn diploma kon ik meteen blijven werken als stalruiter. 

 

Samen met Jeffrey werk ik sinds februari 2022 bij Stoeterij Black Horses. Hier verzorg ik de wedstrijdpaarden en doe ik stalwerkzaamheden. Als het nodig is longeer en rijd ik ook paarden. Op wedstrijden ben ik de groom van Jeffrey.

Ik ben erg blij dat ik bij Black Horses de kans heb gekregen om mijn vrachtwagenrijbewijs te halen. Nu kunnen we onafhankelijk alle wedstrijden inschrijven die interessant zijn voor de opleiding van de paarden.

 

 

 

Ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?