Evelien

Evelien Lousberg

Hoi! Mijn naam is Evelien Lousberg, geboren en getogen in Papendrecht. Maar sinds kort ben ik woonachtig in Sliedrecht met mijn dochter en vriend. 

In februari 2020 ben ik aan de slag gegaan bij Stoeterij Black Horses. Ik ben niet direct bezig met de paarden, maar ik zit op kantoor. Daar verwerk ik de (financiele) administratie, ondersteun ik Jan en Wobbe waar nodig en als u langs komt zorg ik voor een lekkere kop koffie. 

Als middelbare school heb ik een paardenopleiding gedaan, juist daarom zit ik hier heel erg op mijn plek! Tot mijn 22e ben ik werkzaam geweest als groom en stalruiter. Daarna heb ik een jaar in Amerika en een jaar in Australië gewerkt. Na wat jaartjes uitzoeken wat ik nou ècht wilde doen ben ik in 2014 mezelf gaan omscholen en heb ik 3 opleidingen gevolgd richting de boekhouding en financiële administratie. Dit bevalt mij tot nu toe heel erg goed. 

Het is heerlijk om tijdens de lunch een rondje door de stallen te wandelen. En als ik vanuit kantoor naar buiten kijk komt er zo nu en dan een paard voorbij die op de springweide getraind wordt. Dit vind ik een heerlijk uitzicht!

Ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?