Cynthia

Cynthia Overbeeke

Mijn naam is Cynthia Overbeeke ben geboren in 1993 en woonachtig in Rotterdam.  
Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik graag paarden wilde uitbrengen op wedstrijd, dressuur of springpaarden dat maakte voor mij niks uit. Bij Stoeterij Black Horses richt ik mij nu vooral op de springpaarden.  
Na mijn middelbare school ben ik naar NHB Deurne gegaan. Het was mijn droom om naar DE paardenschool van Nederland te gaan. Daar heb ik een hoop kansen gekregen zoals het rijden van de EPTM-merrie’s voor zowel het springen als de dressuur. Door deze jonge paarden 6 weken te trainen en voor te stellen aan de eigenaren/jury leden kon ik een voorproefje nemen hoe het zou zijn om jonge paarden op te leiden. Dit heeft voor mij ook de doorslag gegeven dat ik in de toekomst op een bedrijf jonge paarden een goede basis zou willen meegeven. 
Sinds 2013 ben in dienst bij Stoeterij Black Horses waarbij zowel de verzorging (op stal en van de paarden) als het trainen van de paarden centraal staat. Het zijn voornamelijk jonge paarden die ik hier rijd. Met het hele team proberen wij het beste uit de paarden te halen.  
Het opleiden van jonge paarden en het daarbij meegeven van de juiste basis staat centraal, waarbij je alle begeleiding en mogelijkheden van het bedrijf krijgt. Hoe mooi is het om een paard van jongs af aan op te leiden en het paard daarna terug te zien op hoog niveau! 
Voor mij is het hoogtepunt bij Stoeterij Black Horses om deel te mogen nemen aan jonge paarden wedstrijden en de hengstencompetitie. Zoals het rijden van Nebraska de muze (Nabab de reve x Quickstar) in de 5 en 6-jarige competitie. Het rijden van Apower (‘a Lee SpringPower x Lux) bij de hengstenshow en de VWF voor 4-jarige. En het opleiden van Arco Darco Z (Arko III x Darco) en Mr. Pancake (Quickstar x Elan de la Cour) zal ik nooit vergeten, dit zijn paarden die mij altijd bij blijven!  
Sinds kort ben ik dankzij Stoeterij Black Horses in het bezit van het vrachtwagen rijbewijs, zodat wij zelf met de vrachtwagen kunnen rijden om op concours te gaan. 
In de toekomst hoop ik nog meer jonge paarden zo goed mogelijk te kunnen opleiden voor hun toekomst! 

Ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?