Carlo

Carlo van Kaathoven

Mijn naam is Carlo en ik werk sinds 2014 bij Stoeterij Black Horses. Mijn taak bij Stoeterij Black Horses is eigenlijk om alles in goede banen te leiden, gelukkig heb ik mensen om me heen die me daar bij helpen, want we hebben een heel breed bedrijf met meerdere locaties en we moeten het natuurlijk wel goed doen!  

Het leukste van mijn werk vind ik het samenwerken met elkaar, we willen alle ruiters en de paarden zo goed mogelijk scholen, en je komt dan tot het beste resultaat als je goed samenwerkt en overlegt met elkaar. Het was bijvoorbeeld prachtig om te zien hoe goed het met Chat Botte du Ruisseau en John Pals ging. Natuurlijk komt het voor het grootste deel aan op het paard en de ruiter, maar de andere teamleden hebben er net zo goed een bijdrage aan geleverd, en dat is ‘teamwork’! Het zelfde geld voor Dylano en Mark de Groot, die afgelopen zomer onder anderen de Manno Troffe wonnen. We werken er allemaal hard voor en dan zijn zulke resultaten mooi om mee te maken! Zo kunnen we met elkaar het bedrijf steeds een stapje omhoog tillen. Dat is ook echt mijn doel. 

Natuurlijk zijn er ook dingen die minder leuk zijn. Het is bijvoorbeeld altijd zuur om tegenslagen te krijgen door een blessure, je kunt er vaak zo weinig aan doen, wat het nog lastiger maakt. We kunnen dan alleen maar de beste zorg aan het paard geven en hopen dat hij er weer fit bovenop komt, en daar speelt onze dierenarts Marja natuurlijk ook een belangrijke rol in!  

Alle paarden die in de opfok lopen bij Stoeterij Black Horses worden vanaf dat ze 1 jaar zijn beoordeeld op het los lopen, we laten de springpaarden dan losspringen en de dressuurpaarden gewoon een rondje draven en galopperen, het is dan altijd mooi om te zien hoe verschillend de paarden zijn. Je hebt vaak van te voren al gezien wie er uit gaan springen, gewoon door hun uitstraling, er zitten altijd een paar nieuwsgierige, vriendelijke, blikvangers tussen die komen dan net een beetje boven de rest uit. Natuurlijk zitten er ook regelmatig ‘verrassingen’ tussen. We krijgen dan altijd weer extra veel zin om met ze aan de slag te gaan!  

 

Ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?