Pedigree

Canturo Cantus Caletto I
Monoline H
Fara Calando I
Ulara II
Shou d'Ouilly Calvaro Z Caletto I
Rixa
Osiris d'Ouilly Quick Star
Isis d'Ouilly

Info

Er zijn weinig paarden die hun naam zoveel eer aan doen als L'Extreme BH. Een hengst die op alle fronten uitblinkt en het evenbeeld is van een potentieel Grand Prix paard. Wie in de hedendaagse sport mee wil op het hoogste niveau heeft macht, vermogen, bloed en instelling nodig. Eigenschappen die in deze stam diep verankerd zitten. 

Aan vaderszijde is het papier van L'Extreme BH louter opgebouwd uit stempelhengsten. Zo sprong vader Canturo, net als Calvaro Z, Quick Star en Narcos II op het allerhoogste niveau. En dat geldt in het geval van L'Extreme BH ook voor zijn ijzersterke moederlijn.

Moeder Shou d'Ouilly won onder meer met Catherine van Roosbroeck en David Joberti rubrieken op 1.50m niveau. Daarbij treedt zij in de voetsporen van haar moeder Osiris d'Ouilly die met Laura Kraut en Marc Dilasser op 1.55m proeven aan de start verscheen. Via Narcos II gaat de lijn vervolgens terug op stammoeder Gardenia. Deze Graphit-dochter sprong in haar sportieve carrière op 1.60m niveau en staat onder meer aan de basis van Kronos d'Ouilly(1.60m, Gregory Wathelet), Jubilee d'Ouilly (1.60m, Penelope Leprevost) en Tefnout d'Ouilly (1.60m, Greg Broderick) die de halfzus is van L'Extreme BH, zijn internationaal geklasseerde moeder.

Met zijn krachtige lichtvoetige galop en zijn overschot aan atletisch vermogen lijkt L'Extreme BH alles in zich te hebben om zijn droompedigree waar te maken.

L'Extreme BH heeft zijn verrichtingsonderzoek afgerond met een mooi totaal van 83,5 punten.

 

Foto's: Danielle Vink Fotografie

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?