Toon

Toon Vink

Hallo, mijn naam is Toon Vink. In 2017 heb ik bij Stoeterij Black Horses het hele project van de verbouwing op de Parallelweg begeleid. Dit was een hele klus, we zijn hier maanden mee bezig geweest, maar als je ziet hoe het nu is, dan is het zeker de moeite waard geweest!
Kort na deze klus ben ik 3 dagen bij Stoeterij Black Horses komen werken. Nu onderhoud ik alle locaties en ook begeleid ik het nieuwbouwprojectje aan de parallelweg voor de extra boxen. Mijn werk is ontzettend afwisselend, dat vind ik heerlijk. Voordat de paarden in de zomer de wei op gaan moeten alle hekken weer gerepareerd worden, de sproeiers voor de bak moeten weer ingesteld worden, maar ook als er iets kapot gaat ergens word ik gebeld en probeer ik het zo snel en goed mogelijk te repareren. Daarbij help ik Kasper ook regelmatig met onze voerrobot of het maaien van het land enz. 
Het mooiste wat ik hier nu heb meegemaakt is toch denk ik de metamorfose van de locatie aan de Parallelweg, en het word alleen nog maar mooier, want we zijn voorlopig nog niet klaar. Ook de Black Horses Cup vorig jaar vond ik super gaaf, we kijken uit naar de volgende editie (:

Go back

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more?