Caroline

Caroline Meijer

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Caroline Meijer, ik ben geboren in 1989 en ik woon in een kleinschalig begeleide woongroep in Papendrecht, het is daar heel erg leuk. 

 

Volgens mijn berekening werk ik het langst van allemaal bij Stoeterij Black Horsesik werk er namelijk al bijna 10 jaar! Gelukkig heb ik het nog steeds heel goed naar mijn zin, het werk is leuk om te doen, soms is het wel een beetje zwaar, daarom werk ik 30 uur in de week.  

Mijn werk bestaat vooral uit de stalwerkzaamheden, zoals stallen uitmesten, voerkarren vullen, voeren, zorgen dat alles netjes en schoon is, soms longeer ik ook een paar paarden als ik daar tijd voor heb en als er mensen op vakantie zijn mag ik soms ook weleens wat rijden. Ook help ik de dierenarts heel vaak, dat vind ik eigenlijk het allerleukste van mijn werk, dat komt ook een beetje doordat ik dan in het busje mag rijden en soms ook met de trailer! Marja (de dierenarts) en ik zijn een heel goed team samen. Met de rest van mijn collega’s kan ook heel goed opschieten, met sommige was het een beetje wennen in het begin, maar nu gaat het gelukkig heel goed!  

 

In de zomer gaan we weleens naar veulenkeuringen, dat vind ik ook altijd zo leuk, dan kunnen we de veulens en merries lekker wassen en helemaal mooi maken voor de keuring. Soms vinden de veulens het in het begin niet zo leuk, maar gelukkig komt het uiteindelijk altijd goed! 

 

Zelf heb ik ook een paard zijn naam is Carlos (hij heet zo, omdat Carlo hem voor ons heeft gevonden). Met hem rijd ik sinds kort ook dressuurwedstrijden in de klasse B, ik ga pas over naar het L als we een keer eerste zijn geworden! Voor Carlos had ik Amstel, daar heb ik ZZ Licht mee gereden, hij leeft helaas niet meer. Maar gelukkig hebben we nu Carlos, dat gaat ook heel goed. 

Ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten?